🇩🇰 DANSK WEBSHOP MED DANSK LAGER 🇩🇰
Satana 1-2 hverdages levering Satana Over 1.000.000 glade kunder
Satana Ingen abonnement Satana Altid 14 dages returret

Viser alle 4 resultater

Trådløse juletræslys | Pynt juletræet med LED lys

Ønsker du ikke at have levende lys på juletræet, så kan LED juletræslys være et rigtig godt alternativ. Lige så flot, men mere sikkert.


Pynt juletræet med trådløse juletræslys

Det er først rigtig jul, når årets juletræ lyser stuen op, ikke? Julelysene er for mange den vigtigste julepynt på træet, men de kommer som regel også med en vis brandfare. Derfor skal du vælge LED juletræslys, som ligner ægte stearinlys, men uden brandfaren. Så kan både børn og husdyr være med omkring træet, uden at de voksne får stress.

Vores trådløse LED juletræslys har ingen besværlige ledninger, som stjæler fokus fra det flotte julepynt på træet - og der er ingen ledning at skvatte i. Og så følger der naturligvis en fjernbetjening med, så du kan tænde og slukke for lyset på afstand. Trådløse LED lys på juletræet er den børnevenlige, sikre og komfortable løsning.

Derudover er LED lysene en lille gave til indeklimaet. De ægte stearinlys oser og efterlader sodpartikler, som kan give luftvejsgener. Det er du helt fri for med kunstige lys.

Naturtro LED juletræslys holder julestemningen

Stearinlys i vindueskarmen med flammer, der blafrer lidt i den træk, der siver ind ved vinduesrammen - en vinteraften, hvor mørket har sænket sig udenfor og flammen spejler sig i ruden. Der er næsten ikke noget mere hypnotiserende.

Kan et LED lys have samme effekt? Ja, hvis du accepterer præmissen om illusionen.

Vores LED juletræslys er ret naturtro. Flammen flimrer som rigtige stearinlys og kan sagtens give samme velkendte følelse af varme og tryghed midt i vinterkulden. Selvom du ikke kan brænde dig på det.

Passer til de fleste Georg Jensen lysholdere

Måske har du et sæt yndlings-lysholdere. Et arvestykke eller bare et rigtig godt køb, som minder dig om julen hvert år. Skal du så smide dem til genbrug, hvis du går fra stearinlys til LED lys? Nej, det behøver du formentlig ikke.

Vores LED juletræslys passer til de fleste lysholdere - også de populære fra Georg Jensen. Men LED lysene har også klemmer, så de kan sættes direkte på træet uden lysholdere. Det er en smagssag.

Find alt vores julepynt her.