Satana.dk

Viser 1–48 af 153 resultater

BELYSNING

Stort udvalg af produkter inden for belysning af LED, Stearin Lys, Lyskæder, LED Lys, Trådløse Juletræslys.
LED lys skaber en hyggelig stemning er særdeles velegnet hvis du har småbørn eller husdyr.

-60%
119,00 DKK
-35%
129,00 DKK
-33%
-54%
-51%
-30%
69,00 DKK
-71%
29,00 DKK
-69%
9,00 DKK
-55%
89,00 DKK

Belysning

​​

Her på siden finder du vores store sortiment af alt inden for belysning. Belysning skaber en hyggelig stemning, såvel inde som ude. Vi forhandler mange LED lys, som giver den hyggelige stemning og skær, men er samtidig aldeles velegnet hvis der er små børn eller dyr i nærheden, og så skal du ikke bekymre dig om brandfare.

Lyskæder

​​

I de mørke og kolde vintermåneder er belysning noget af det der kan sætte stemningen, så det bliver hyggeligt, frem for koldt og mørkt. Men uanset om det ved at være juletid, forår eller sommer – ja så skaber lys hygge! Vi forhandler et stort udvalg af lyskæder som du kan bruge ude, såvel som inde. Vi forhandler dem i mange forskellige længder og farver. Så om det skal være 10 meters lyskæde så du kan lyse hele altanen op, eller om det skal være lysnet som du nemt kan sætte rundt om buske og træer eller om det skal være en lyskæde med istappe, så tagrenden funkler i mørket. Lige meget hvad funktion og design du søger, så har vi stensikkert en lyskæde til dit behov. Mange af vores lyskæder er med LED og indeholder desuden batterier. Med batterier behøver du ikke at have løse ledninger liggende, og med det lave strømforbrug betyder det, at din lyskæde vil give lys i lang tid.

Juletræslys

​​

Flere og flere er gået væk fra at ville have levende lys på juletræet til jul, da det kan være en stressfaktor i forhold til brandsikkerhed eller små børn i nærheden. Men de levende lys har alligevel lidt mere hygge-faktor end en lyskæde. Dertil er der heldigvis en god løsning - LED juletræslys. Vores LED juletræslys er både smukke, praktiske – og passer i alle standard lysholdere. Vores LED juletræslys er naturtro, flimrer som de rigtige stearinlys og minder om de traditionelle kerter, som har været brugt i mange generationer. Der er ingen ledning på dem, som kan skæmme det flot pyntede træ.

LED stearinlys

​​

Stearinlys er tæt på synonym med hygge, men som med juletræslys, så kan man godt være nervøs for levende lys hvis man har småbørn i nærheden eller måske dyr der kan gå i det. Derfor er det smart med LED stearinlys. De kommer både som bloklys i sæt, som fyrfadslys og kronelys.

​​

Vores LED stearinlys er realistiske og kvalitets lys, som med den buede top og smuk dråbeformet flamme, ligner vores LED lys til forveksling ægte stearinlys. Lysene er fremstillet i 100% paraffin, der gør dem naturtro og samtidig dufter som helt almindelige stearinlys. Den bevægelige 3D-flamme i toppen får lyset til i høj grad at minde om den ægte vare, og du får derfor en skøn hyggespreder. Med den medfølgende fjernbetjening kan du sætte lyset helt efter den stemning du ønsker; du kan justere lysstyrken, bestemme om lysene skal køre “candle mode” eller “light mode” og sætte timer på hvis du ønsker lyset selv skal slukke.

Lommelygter

​​

Her på siden finder du også praktisk belysning, som lommelygter og pandelamper. En lommelygte kan være en smart ting at have til en situation hvor du har behov for belysning hvor der ikke er en lampe. De kan måske være i skuret, garagen eller i hjemmet, hvor de fleste har prøvet, at lyset pludselig kan gå på grund af, at der er en sikring der er sprunget. Her vil det lette situationen, hvis du lige kan hive en lommelygte frem fra skuffen, så du kan lyse din vej frem til el-skabet. Eller måske skal du op på loftet, eller ned i kælderen, en dag, hvor lommelygten kan lyse dig vejen efter det du skal lede efter. Der er mange situationer hvor en lommelygte kan være behjælpelig.

Fordele ved LED

​​

Mange af vores produkter har LED belysning, og det er fordi der er mange fordele ved LED. LED har et meget lavt energiforbrug, og en meget lang levetid. Derfor er de billige i drift og ofte det foretrukne valg.

Køb din belysning hos Satana.dk i dag

​​

Du kan trygt og sikkert bestille din belysning hos os. Vi garanterer dig en sikker og hurtig handel og leverer din pakke inden for 1-2 dage. Vi har desuden et stort lager og et flittigt personale, som er klar til at hjælpe dig hvis du skulle sidde inde med nogle spørgsmål.

​​

Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon: 25 94 24 84 eller på e-mail: kontakt@satana.dk.

0