Satana.dk

Viser alle 5 resultater

Billige armbåndsure og aktivitetsarmbånd med GPS

Se vores store udvalg af billige smartwatches med GPS trackere til børn og voksne.
Vi har også forskellige aktivitetsarmbånd med skridttæller.

-77%
69,00 DKK99,00 DKK
-25%
299,00 DKK
-25%
-25%
299,00 DKK
-52%
Ikke på lager
169,00 DKK

Aktivitetsure til børn og voksne

  Hos Satana finder du et stort udvalg af forskellige armbåndsure med forskellige smarte funktioner, såsom GPS, skridttæller samt pulsmåler. De intelligente smartwatches gør din hverdag en hel del nemmere. Det betyder nemlig, at du altid har en GPS lige ved hånden, når du ikke kan finde vej, du har altid et hjælpemiddel til en mere effektiv træning, samt en masse andre funktioner, som du normalt kun bruger på din telefon. Vores billige smartwatches til Android telefoner kan anvendes af både mænd og kvinder, og så er de alle i et tidløst og neutralt design, så de ikke virker prangende omkring håndleddet. Vi har både smartwatches i klassisk design samt dem i de mere moderne udgaver, såsom denne version med firkantet urskive. Vi har også almindelige armbåndsure i forskellige farver.

 

Aktivitetsarmbånd til voksne

Et aktivitetsarmbånd giver dig mulighed for at tracke din puls, samt tælle din skridt. Med andre ord, så giver det dig mulighed for at holde øje med din sundhed, fordi uret måler dit daglige aktivitetsniveau, herunder kalorieforbrug, BMI og søvnrytme.   De populære aktivitetsture har typisk en mindre urskive end de almindelige armbåndsure, og minder i virkeligheden mere om et armbånd. Vores billige aktivitetsarmbånd med bluetooth er bl.a. lavet i et stilfuldt design, som kan anvendes til både kvinder og mænd.   Aktivitetsarmbåndet er vandafvisende og passer til både iPhone og Android telefoner. Uret har også en funktion, hvor det afgiver en lyd, hvis du enten har siddet stille for længe, skal drikke noget vand eller tage noget bestemt medicin. Aktivitetsarmbåndet er en lille hjælper i din hverdag.  

 

Aktivitetsure til børn med GPS tracker

Vi har ligeledes et stor udvalg af vores GPS tracker ure til børn. Vores GPS børneure er perfekte til dig, der gerne vil være sikker på at kunne komme i kontakt med dine børn hurtigt. Et ur med GPS til børn giver både dig og dine børn tryghed i hverdagen.   Det kan være, at du synes det er for tidligt at give dine børn en mobiltelefon, men alligevel gerne vil have muligheden for altid at komme i kontakt med dem. Vores GPS ure til børn er alle former for børneure med en telefon indbygget. Forældre kan både ringe og SMS’e til børnene, men børnene har ikke mulighed for at gå på sociale medier med uret, som ved en almindelig smartphone. På vores børneur med GPS tracker og telefon har forældre også mulighed for at indstille uret, således forældrene modtager en SMS, når barnet forlader et bestemt område. Med et GPS ur til børn, så har du som forælder altid mulighed for at se, hvor dit barn befinder sig, hvilket giver en ekstra sikkerhed i hverdagen.  

 

Features

Vores aktivitetsure til børn og voksne har mange forskellige features. Du kan læse om nogle af den nedenfor, men også finde mere information under hvert enkelt produkt.   
  • GPS-tracker  - hold øje med hinanden i familien, det kan give tryghed, for eksempel hvis jeres barn går selv i skole.
  • Telefon - flere modeller kan lave og modtage opkald, når de er forbundet med en telefon. De kan også modtage SMS’er, der dukker op på urets skærm. 
  • Skridttæller - hold øje med hvor langt du går dagligt. 
  • Vandtæt - nogle modeller er vandtætte i forskellig grad. 
  • Lang stand-by tid - Nogle modeller kan holde strøm i op til fire dage - du får en SMS når batteriet er ved at løbe tør. 
  • Geo-hegn - hold øje med hvornår barnet forlader et bestemt område - for eksempel afviger en rute på vej hjem fra skole. 


 

Pris

Vores smart watches og aktivitetsure skal være tilgængelige for alle! Derfor har vi et stort udvalg til både børn og voksne, til en billig pris. Vores billige aktivitetsure har mange forskellige funktioner og er i høj kvalitet, så du altid kan regne med det. Under hvert produkt kan du læse mere om features og pris, så du kan finde det ur der passer bedst til dit behov.
0